top of page
  • Writer's pictureOrk

Dúfam, že to je hoax.

Viete si predstaviť, že vám takto znehodnotia všetky vaše úspory mimo banky? Nemusí ísť o "čierne" peniaze, ale len rokmi ušetrené rezervy, ktoré držíte čiastočne v hotovosti pre prípad núdze, prípadne nedôveru v bankový systém?


Pokračovaním skončeného mimoriadneho stretnutia, ktoré sa konalo vo Washingtone DC 2. novembra 2022 medzi Federálnou rezervnou bankou Spojených štátov amerických, Úradom kontrolóra meny, MMF, Svetovou bankou a guvernérmi afrických centrálnych bánk, vláda Spojených štátov stanovila dátum pre obmedzenie prijateľných zákonných platidiel v amerických dolároch, ktoré začne platiť 31. januára 2023.


Obmedzenie znamená, že žiadna bankovka v amerických dolároch s dátumom tlače pod 2021 už nebude akceptovaná ani nebude zákonným platidlom nikde na svete. Cieľom tohto úsilia je obmedziť miliardy nelegálnych peňazí v dolárových bankovkách skladovaných na africkom kontinente, ktoré pochádzajú z drogovej problematiky, terorizmu, únosov a peňazí od skorumpovaných politikov.

V rámci presadzovania prísneho akčného plánu bude africkým centrálnym bankám pridelený špeciálny agent z Úradu kontrolóra meny, správca Národnej banky Spojených štátov amerických, aby dal mat všetkým prílevom a odlivom dolárových transakcií.


V správe sa tiež uvádza, že americký prezident napísal aj britskej vláde a Európskej únii, aby sledovali rovnakú líniu a podľa toho prepracovali svoje meny, aby frustrovali tých, ktorí majú "nesprávne" peniaze v amerických dolároch, britských librách a eurách.

193 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page